Firmaprofil

Socreat elektronikk teknologi Limited er en høyteknologiske joint venture virksomhet fra Hongkong og fastlandet, spesialisert i FoU, produksjon og salg av intelligent LED lightings. Basert på "Kommer fra naturen, skape vår fremtid" oppfatning, er vi fokus på FoU, produksjon og salg av høy kvalitet i en solenergi hagen lys, alt i en solenergi street lys, bærbar solar belysning.

Socreat har et profesjonelt FoU som komponerer erfarne LED driveren ingeniører og lysdesignere. Vi har en solid teknisk styrke og rik erfaring i produktdesign, og vi samarbeider med professorer og eksperter fra Xi'an Jiaotong University og Xi'an Universitetet i vitenskap og teknologi for å gi kundene de beste produktene.

Smart veien er en ny type Socreat selskap, merkevare styringssystemet i fastlands offisielt dannet i 2016. Vi er sikker på at denne nye merkevaren blir superstjernen i verden, ledet utviklingen av solens lys markedet. Som leder, vi insistere på en retning av "ekspert i intelligent belysning, lyse opp verden", holde FoU i intelligent lighting produkter og forbedre kvaliteten på lyset. Vi skaper en mer komfortabel, mer energieffektive, høyere kvalitet levende miljø av visdom.

Kvalitetssikring

Vårt firma eier avanserte testing utstyr og fagmann og kvalifiserte ingeniør, som strengt kontrollere hele prosessen inkludert materiale kjøp, produksjon prosedyren og ferdige produkter. Alle pålitelighet tester er i strengt samsvar med militære produkter. Våre produkter er helt i samsvar med etterspørselen av internasjonale standarder, som UL, CE, FCC, RoHS og så videre.

Fabrikken Tour

Fabrikken ligger i Gushu, Bao'An district of Shenzhen, som elektronikk produksjon senter i Kina.

Gushu er bare 2 tunnelbanestasjoner fra Shenzhen flyplass, er det praktisk for ditt besøk.

Så, hvis du er interessert i LED, ikke nøl med å besøke oss, hjertelig velkommen!

Enterprise visjon:

Som leder i intelligent lyssystem.

Enterprise retning:

Ekspert på intelligent belysning, lyse opp verden.

Enterprise Conception:

Kommer fra naturen, lage vår fremtid.

Enterprise verdi:

Tilby kunder, ansatte, aksjonærer og

partnere en plattform der kan opprette og oppnå drømmer;

respekterer, og oppfordrer alle evner og kreativitet.